Mašīnbūve, visā Latvijā

Drukāt

Forma Machinery, SIA

Ieriķi, Lielā 38, Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4139

Joss, SIA

Anniņmuižas bulvāris 86, Rīga, LV-1029
IGUS, Iglidur, e-chain, drylin, chainflex, xiros, ķēde, plastikas ķēde, energoķēde, ķēde vadiem, vadi, kabeļi, lineāras pārvietojumi, vadotnes, gaitas skrūves, polimēra gultņi, slīdes gultņi, bukses, materiāli 3d printeriem, konveijera ķēdes, kabeļu kanāls.

Las-1, SIA, Konstruktoru birojs

Dārzciema 60, Rīga, LV-1073
Mašīnbūve , metālapstrāde, metālizstrādājumi, metālkonstrukcijas, izstrāde, projektēšana, aprīkošana,

Las-1, SIA

Dārzciema 60, Rīga, LV-1073
darbi, frēzēšanas darbi, frēzēšana, metināšanas darbi, metināšana, atslēdznieku darbi, metālapstrāde, mašīnbūve

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Metināšana, metināšanas darbi. Lauksaimniecības ēku būvniecība. Reklāmas stendu izgatavošana. Tehnikas nojumes.& Inženiertīklu konstrukcijas. Tilti. Pārvadi. Metāla būvkonstrukcijas ražošana pēc individuālā pasūtījuma. Nestandarta metālkonstrukcijas. Telekomunikāciju torņi, masti un antenu stiprināšana un montāža. Inženiertīklu

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
apstrādes iekārtas, Precīzas apstrādes darbgaldi, Precīzas apstrādes darba galdi, HSM, Mehatronika, Mašīnbūve